Тиганици със суроватка
Страница 1 от 1
Тиганици със суроватка
Продукти:
320 г брашно
1 ч. л. сол
1 ч. л. сода
2 с. л. захар
2 леко разбити яйца
500 мл суроватка или кисело мляко
2 с. л. разтопено краве масло или олио
Начин на приготвяне:
В голяма купа всички продукти се разбъркват.
С малка чаша (60 мл) се загребва тесто и се изсипва в сгорещен тиган.
След като повърхността се покрие с мехури тиганиците се обръщат.
Тиганиците със суроватка се пекат от другата страна до златист цвят.
Бележки:
** Тази рецепта съдържа продукти за 18 броя тиганици.
320 г брашно
1 ч. л. сол
1 ч. л. сода
2 с. л. захар
2 леко разбити яйца
500 мл суроватка или кисело мляко
2 с. л. разтопено краве масло или олио
Начин на приготвяне:
В голяма купа всички продукти се разбъркват.
С малка чаша (60 мл) се загребва тесто и се изсипва в сгорещен тиган.
След като повърхността се покрие с мехури тиганиците се обръщат.
Тиганиците със суроватка се пекат от другата страна до златист цвят.
Бележки:
** Тази рецепта съдържа продукти за 18 броя тиганици.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите