Да съхраним българското
Посещението на форума е само за регистрирани.Моля,авторизирайте се

Join the forum, it's quick and easy

Да съхраним българското
Посещението на форума е само за регистрирани.Моля,авторизирайте се
Да съхраним българското
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 




BGtop
.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове




Вход

Забравих си паролата!

Май 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Календар Календар


Черна манджа

Go down

Черна манджа Empty Черна манджа

Писане by bgfolklor Сря Дек 09, 2015 5:59 pm

Черна манджа 2141_40312

Продукти:
1 кг свински черен дроб
1 кг от по-мазното свинско месо
1 стрък праз
1 свинско було
3 с. л. червен пипер
1 к. ч. чубрица
черен пипер и сол на вкус
1 ч.ч. зелев сок

Начин на приготвяне:
За рецептата "Черна манджа" черният дроб, месото и почистения и нарязан праз се смилат с машинка за месо.
Добавят се всички подправки и сместа се разбърква добре.
В тава се разстила булото, върху него се изсипва цялата смес и се завива с булото.
Пече се във фурна при 250 градуса, докато отгоре се зачерви.
Тавата се вади и булото с плънката се нарязва на квадрати като баница.
Залива се със зелевия сок и се пече още 15 минути.
Черната манджа се сервира студена.

Бележки:
*Време за приготвяне: 1 ч
** Тази рецепта съдържа продукти за 6-8 порции
bgfolklor
bgfolklor
Admin

Брой мнения : 341
Join date : 14.07.2014
Age : 34
Местожителство : Горна Оряховица

https://bgfolklor.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите